منتدى عالم احلى بنات

مرحبا بكم في منتدى عالم احلى بنات يشرفنا التسجيل

انضم إلى المنتدى ، فالأمر سريع وسهل

منتدى عالم احلى بنات

مرحبا بكم في منتدى عالم احلى بنات يشرفنا التسجيل

منتدى عالم احلى بنات

هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

منتدى خاص بالنوتات

لوحة تميز عالم احلى بنات قريبا قريبا قريبا

    مكرونة الباشميل بدون السمنة

    مجنونه شوجي
    مجنونه شوجي
    المديرة
    المديرة


    عدد المساهمات : 84
    تاريخ التسجيل : 03/05/2010

    مكرونة الباشميل بدون السمنة Empty مكرونة الباشميل بدون السمنة

    مُساهمة  مجنونه شوجي الإثنين يونيو 21, 2010 5:57 pm

    يارب تعجبكم
    اول حاجة نسلق المكرونة ونغسلها ونسيبها على جنب
    تانى حاجة نعمل العصاج بالطريقة التاليه نبشر حوالى 2 بصلة كبيرة ونضعهم فى الحلة من غير نقطة زيت
    ونضع عليه اللحمة ونقلب بسرعه ونضع الملح والفلفل ونغطى الحلة هى هتنزل ميتها وتستوى فيها بتبقى احلى الف مرة من غير زيت
    وده شكلها بعد ما خلصت

    تكبير الصورةتصغير الصورة تم تعديل ابعاد هذه الصورة. انقر هنا لمعاينتها بأبعادها الأصلية.

    نيجى للبشاميل
    هنعمل ايه فيه هنجيب حلة ونضع فيها 6 ملاعق دقيق على النار من غير زيت
    ولاسمنه ونفضل نقلب فيه لغاية ما يتحمص بالشكل ده


    تكبير الصورةتصغير الصورة تم تعديل ابعاد هذه الصورة. انقر هنا لمعاينتها بأبعادها الأصلية.


    وبعد ما يتحمص الدقيق نضع عليه لبن خالى الدسم لغاية ما تتكون عندنا البشاميل حوالى لتر ونص لبن ونضع عليه الملح والفلفل


    تكبير الصورةتصغير الصورة تم تعديل ابعاد هذه الصورة. انقر هنا لمعاينتها بأبعادها الأصلية.

    نكون عملين حوالى ملعقتين صلصة طماطم بالشكل ده ومعاهم الملح والفلفل


    تكبير الصورةتصغير الصورة تم تعديل ابعاد هذه الصورة. انقر هنا لمعاينتها بأبعادها الأصلية.

    نحط المكرونة عليهم ونضع حوالى اربع ملاعق باشميل عليه بالشكل ده ونقلبهم كويس علشان قطعه البشاميل تبقى متماسكة وما تفكش بعد السوا


    تكبير الصورةتصغير الصورة تم تعديل ابعاد هذه الصورة. انقر هنا لمعاينتها بأبعادها الأصلية.

    بعد كده بنحط نص كميه المكرونة فى صينيه ونضع عليها اللحمة المفرومة بالشكل ده


    تكبير الصورةتصغير الصورة تم تعديل ابعاد هذه الصورة. انقر هنا لمعاينتها بأبعادها الأصلية.

    وبعدين نفرد باقى المكرونة على الجزء التانى ونضع عليهم البشاميل ونضع ملعقة زيت واحدة على الوش نمسح بيها البشاميل بس

    علشان تحمر وندخلها الفرن بالشكل ده
    تكبير الصورةتصغير الصورة تم تعديل ابعاد هذه الصورة. انقر هنا لمعاينتها بأبعادها الأصلية.




    وده شكلها بعد ما احمرت وخرجت من الفرن

    تكبير الصورةتصغير الصورة تم تعديل ابعاد هذه الصورة. انقر هنا لمعاينتها بأبعادها الأصلية.



    تكبير الصورةتصغير الصورة تم تعديل ابعاد هذه الصورة. انقر هنا لمعاينتها بأبعادها الأصلية.


    يارب اكون افادتكم بس حقيقى الا هيجربها بالطريقة دى هيعرف الفرق مافيهاش دسم خالص وخفيفة وطعمها تحفة
    لو عجبتكم الموضوع ردوا بكلمة
    وماتنسوش التقيييييييييييييييييييييييييييييييييييييييم

      مواضيع مماثلة

      -

      الوقت/التاريخ الآن هو الخميس مايو 16, 2024 3:58 pm